طرزتهیه موچی🍡
ادامه
مواد لازم:
۲۰۰گرم آردبرنج
نصف پیمانه نشاسته ذرت
نیم کیلو شکر
پودر کاکائو به میزان دلخواه
شکلات تخته ای به میزان دلخواه
آب به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا آردبرنج را به همراه شکر در کاسه ای ریخته و مخلوط میکنیم،سپس آب را کم کم به آن اضافه کرده و هم میزنیم تا ترکیب گلوله نشود و کاملا یکدست شود.در این مرحله با استفاده از قابلمه مخصوص بخارپز خمیر را بپزید،قابلمه را روی حرارت قرار دهید و خمیر را به مدت۱۵دقیقه حرارت دهید دقت داشته باشید که روی قابلمه دم کنی بگذارید و به هیچ وجه در قابلمه را باز نکنید،بعد از گذشت۱۵دقیقه درقابلمه را بردارید و خمیر را خوب هم بزنید تا مجددا کمی بپزد،این کار را چندبار تکرار کنید و مواد را آن قدر هم بزنید تا کاملا سفت و نرم شده و به حالت ژلاتینی در آید،حالا خمیر شیرینی برنجی شما آماده است.می توانید کمی از خمیر شیرینی را جدا کرده و به آن پودر کاکائو بزنید،حالا نوبت پهن کردن خمیر است،روی سطحی صاف کاغذ روغنی پهن کنید و نشاسته ذرت را روی آن الک کنید،خمیر را روی نشاسته ذرت قرار دهید و مقداری دیگر روی خود خمیر بپاشید،خمیر را با استفاده از وردنه پهن کنید تا نازک شود.خمیر را به همان حالت به همراه کاغذ روغنی زیرش روی سینی فر قرار دهید تا به خوبی خودش را بگیرد.بعد از اینکه خمیر خوب خودش را گرفت آن را با قالب برش گرد برش دهید و قالب بزنید،نشاسته ذرت اضافه و باقی مانده روی خمیر های قالب زده شده را با کمک قلمو پاک کنید،روی خمیر ها سلفون گذاشته و آن ها را روی هم قرار دهید و مجددا آن ها را به مدت۳۰دقیقه داخل یخچال بگذارید.در مرحله آخر خمیر هارا از یخچال خارج کنید و آن مقدار خمیری را که با پودر شکلات مخلوط کرده اید را به صورت گرد وسط خمیر بگذارید.حالا خمیر را جمع کرده و به شکل توپ کوچک در آورید،هرتوپی را که درست میکنید داخل سلفون بپیچید تا سلفون دور خمیر را بپوشاند و در مرحله آخر می توانید آن را با سس شکلات ترافیک و پودر نارگیل به دلخواه تزئین کنید.